Бареков чете THE THIMES в Лондон (много смях)

  • 14650595_1131237163650376_5317344787415129423_nЗападен журналист към Бареков:
Николай Бареков

Тази сутрин в Таймс не пишеше нищо за Радан, Борисов и Бай Х… От първа страница се виждат по-важните теми. А и Памела Андерсън е по- интересна от нашите лилипути. Чаша английски чай с The Times и готината Памела са по-приятна лондонска компания от Цолова и цинизмите на потъналите “умни и красиви”.


Коментари от мрежата:Alexander Resilovski

– Do you speak English?

– Yes!
– What’s your name?
– Yes!

Oleg Petrov Нима вече знаете английски, или гледате картинките

Цветин Петков Бареков, приличате на някоя инстаграм кифла, снимала се на плажа с томче на Толстой – всички знаем, че е поза и в действителност ви липсва капацитета да го прочетете тоя вестник, най-малкото защото не знаете езика. Тъга на макс е този напън.

Georgi Mishkov Дълбокомисленият поглед на неразположен примат с умопомрачително стомашно разстройство, парче вестник и,уви, липса на тоалетна, казва всичко. За останалото си има платен електорат и ток-шоута “без цензура”.

Гребенъ Теофилов Тази снимка изглежда като на човек който не може да чете ама позира за да изглежда умен. Ох, забравих, български политици и английски не работят заедно.

Тяна Та Английският чай най-върви с тройка предизборни кебапчета, нещо за това да пише? За един приятел дето не знае английски питам.

Mario Dinchev Първо имам въпрос към вас и ще го задам на ти! – Ти още ли си жив бе? И ходи направи некъв инвестигейшън защо чашата “чай” е obviously кафе :O “some times win, some times you just look so stupid” както би казал Стойчков!ТВОЯТ #Чуждоземец  (your.chujdozemec.com) – сайт на българи в чужбина, където сам ПУБЛИКУВАШ* съдържанието!

*регистрирай се с Facebook профила си и качи най-оригиналната си снимка, твоята история или видео               от мястото, на което се намираш.

#Чуждоземец

#БългариВЧужбнина

#БългариВАнглия

Facebook коментар