Ето защо купих този продукт- 2 пакета ленено семе от английски магазин

Днес обикаляйки из магазините в Бирмингам, правейки така наречения “шопиг” попаднах на ето този продукт. Ленено семе в магазините на Holland i Barrett, но забележете произведено в България (Made in Bulgaria). Веднага, като българка си купих два пакета не един, защото ми стана готино, че продуктът е от родната ни страна.

И преди някой да си помисли че правя някаква реклама на този продукт ще кажа, че във въпросната верига магазини  Holland i Barrett рядко пазарувам, защото продуктите им не стават в по-голямата си част. Но ето, че днес ме изкушиха с намалението си на половин цена от 3.99 на 1,99 лири за пакет от 500 грама и затова побързах да купи. Защото в лененото семе има значителни количества омега 3 мастни киселини, от които имам нужда. Полезни са както за мозъка, така и за сърцето и ставите, а на този влажен остров започнах да усещам болки в колената.

Български продукт във Великобритания в един от най-големите магазини за хранителни добавки и полезни храни. Също така съм чела, че е добре да се ядат продукти от региона, в който сме родени така, че определено се зарадвах много на този български продукт. Надявам се да има повече български стоки занапред в Англия. Така хубаво му става на човек да види нещо родно в така известен магазин като Холанд и барет. Тук са много популярни има ги в почти всеки голям шопинг център в цялата страна, а в Лондон са може би стотици, във всеки квартал ги има.

Ще пиша пак, като го използвам дали е добър или не. Надявам се занапред да срещаме все повече български продукти в чужбина.

Ще се радвам, ако някой ми покаже и други български продукти в Англия, които да пазарувам, защото почти не съм срещала.

Мила, Бирмингам

от групата Българи в чужбина

*Можете сами да публикувате своя текст и снимка като натиснете бутона \”Add post\” горе в дясно

Facebook коментар
bulgarski produkt w angliq